Tillbaka

Sunnerstrand, Mikael

Mikael Sunnerstrand Född 1966, uppväxt i Ängeby utanför Storvreta ca. 2 mil norr om Uppsala. Flyttade till norra Roslagen när jag fick jobb på Hargs Bruk som skogsarbetare 1986. Har alltid tyckt om att teckna och måla, speciellt fåglar, djur och natur som alltid varit mitt stora intresse i livet. Är helt autodidakt.

Har nu en egen ateljé som också fungerar som utställningslokal för mina akvareller, reproduktioner, vykort mm. Den är inredd i vår gamla ladugård med skogen inpå knuten och havet inom gångavstånd. För den som vill besöka min ateljé så ligger den i Järsjö, mellan Hargshamn och Hallstavik.

Ring före så att vi är hemma och för vägbeskrivning. Tel: 0175-50093, 070-5725340 ( fritt inträde såklart). Många av mina motiv är från markerna kring Harg i Uppland, där jag bland annat ägnat mycket tid åt att sätta ut och kontrollera slaguggleholkar för ringmärkning. Min barndoms somrar tillbringade jag i Hälsingland. Dit åker vi fortfarande varje år, så en hel del av akvarellerna kommer från Hälsingeskogarna också.

Vykort fåglar:

Övriga motiv: Omslag: